PrésentationMode d’emploiServices associésRéutilisations

Génération de PDF

 
Cote : BIU Santé Pharmacie RES 11616.
Ex-dono "Magistri Gillet" au contre-plat supérieur (i.e. Jean-Daniel Gillet).
Exemplaire numérisé : BIU Santé (Paris)
Nombre de pages : 895
Veuillez choisir ce que vous souhaitez télécharger au format PDF : L'ouvrage complet  Une sélection de pages (à préciser ci-dessous)

 [sans numérotation]  [Dos]
 [sans numérotation]  [Plat supérieur]
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [page blanche]  
 [sans numérotation]  [Page de titre]
 [sans numérotation]  [Pièce liminaire]
 [sans numérotation]  Illustrissimo cardinali de Richelieu. R. Moreau <ATTcaractere>
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  Index capitum totius operis. Capita prole gomenorum sunt novem / Pars prophylactice continet sex sectiones
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  Index quaestionum toto opere agitatarum
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  Extraict du privilege du roy
 [sans numérotation]  Index erratorum
 1  Prolegomena in scholam salernitanam. Consilium auctoris in hoc opere salernitano renovando. Cap. I
 2  
 3  
 4  
 5  De antiquitate et dignitate academiae salernitanae. Caput II
 6  
 7  
 8  
 9  
 10  
 11  
 12  
 13  De auctore carminum scholae salernitanae operis titulo dedicatione, evulgatione. Caput III
 14  
 15  
 16  
 17  
 18  
 61  
 20  
 21  
 22  De iis qui materiam medicam carmine scripserunt, de versu Leonino, antiquitate & usu. Caput IIII
 23  
 24  
 25  
 26  
 27  
 28  
 29  
 30  Primae differentiae carminis Leonini. Caput V
 31  
 32  
 33  
 34  
 35  
 36  Aliae differentiae versuum rythmicorum artificialium. Caput VI
 37  
 38  
 39  De rythmis inartificialibus & genere carminum saternitanorum. Cap. VII
 40  
 41  
 42  
 43  Consilium scholae salernitane in his rythmis scribendis. Caput VIII
 44  
 45  
 46  
 47  Ordo totius operis salernitani in hac editione seruatus. Caput IX
 48  
 49  
 50  
 51  
 52  
 1  De conservanda bona valetudine, liber scholae salernitanae. Pars prophylactice de causis sanitatis agens. Sectio prima de aere. Operis institutum
 2  
 3  
 4  
 5  
 6  
 7  
 8  
 9  
 10  
 11  
 12  
 13  
 14  
 15  
 16  
 17  
 18  
 19  De aere. Cap. I
 25  
 21  
 22  Aer quis eligendus, quis fugiendus utemendandus. Memb. I
 23  
 24  
 25  
 26  
 27  De aeris mutatione inductâ ab astris. Memb. II
 28  
 29  
 30  De mutatione aeris penes anni tempora. Memb. III
 31  
 32  De mutatione aeris inductâ à Ventis. Memb. IV
 33  
 34  
 35  
 36  Huc pertinet typus ventorum
 [sans numérotation]  [Planche]
Image : [Typologie des vents]
 [sans numérotation]  
 37  
 38  
 39  
 40  
 41  De mutatione aeris excitata à meteoris. Memb. V
 42  
 43  
 44  
 45  
 46  
 47  
 48  De mutatione aeris penes zonas. Memb. VI
 49  
 50  
 51  
 52  De mutatione aeris penes climatica. Memb. VII
 53  
 54  
 55  
 56  
 57  
 58  
 59  
 60  De regionibus mundi cardinalibus. Memb. VIII
 61  
 62  
 63  
 64  De orbis partibus : regnis & provinciis. Memb. IX
 65  
 66  
 67  
 68  
 69  De civitatibus & aedibus. Memb. X
 70  
 71  
 72  De aliquot locorum particularium constitutionibus. Memb. XI
 73  
 74  
 75  
 76  De vestibus. Memb. XII
 77  
 78  
 79  
 80  
 81  
 82  
 83  Signa cognoscendarum aëris mutationum. Memb. XIII
 84  
 85  Sectio secunda de cibo et potu. De administratione generali ciborum. Cap. I
 86  
 87  
 88  De cibis bene nutrientibus. Cap. II
 89  
 90  
 91  
 92  
 93  
 94  
 95  
 96  De cibis bene nutrientibus & impinguantibus. Caput III
 97  
 90  
 99  
 100  
 101  
 102  
 103  
 104  De cibis vitandis, mali succi & difficilis coctionis. Cap. IIII
 105  
 106  
 107  
 108  
 109  
 110  
 111  
 112  
 113  
 114  
 115  
 116  
 117  
 118  
 119  
 120  
 121  
 122  
 123  
 124  
 125  De quantitate ciborum. Cap. V
 126  
 127  
 128  De qualitatibus alimentorum ex saporibus dignoscendis. Caput VI
 129  
 130  
 131  
 132  
 133  
 134  
 135  De ciborum praeparatione varüsque coquendi modis. Cap. VII
 136  
 137  
 138  
 139  
 140  
 141  
 142  
 143  
 144  
 145  De generali ciborum condimento. Caput VIII
 141  
 147  
 148  
 149  
 150  
 151  
 152  De sale. Caput IX
 153  
 154  
 155  
 156  
 157  
 158  De tempore assumendi alimenti penes anni tempestates. Cap. X
 159  
 160  
 161  
 162  
 163  
 164  
 165  
 166  
 167  
 168  
 169  De tempore particulari assumendi alimenti. Cap. XI
 170  
 171  
 172  
 173  
 174  
 175  
 176  
 177  
 178  
 179  Quae fames ingerendum cibum suadeat. Cap. XII
 180  
 181  De coena. Caput XIII
 182  
 183  
 184  
 185  
 186  
 187  
 188  
 189  
 190  
 191  
 192  
 193  
 194  
 195  
 196  
 197  
 198  
 199  
 200  De secundus mensis seu bellariis. Caput XIV
 201  
 202  
 203  
 204  De ordine in cibis seruando. Caput XV
 205  
 206  
 207  
 208  
 209  
 210  
 211  De consuetudine in cibis seruanda. Caput XV
 212  
 213  
 214  
 215  
 216  
 217  
 218  
 219  
 220  
 221  
 222  
 223  
 224  
 225  De eduliis in particulari ac primo de pane. Caput XVII
 226  
 227  
 228  
 229  
 230  
 231  
 232  
 233  
 234  
 235  
 235  
 236  
 238  
 239  
 240  
 241  
 242  
 243  
 244  
 245  
 246  
 247  
 248  
 249  
 250  
 251  
 252  
 253  
 254  
 255  
 256  
 257  
 258  
 259  
 260  
 261  
 262  
 263  
 264  
 265  
 266  
 267  
 268  
 269  
 270  
 271  
 282  
 283  
 284  
 285  
 286  
 287  
 288  
 289  
 290  
 291  
 292  
 293  
 294  
 295  
 296  
 297  
 298  
 299  
 300  
 301  
 302  
 303  
 304  
 305  
 306  De vipa et offa. Caput XVIII
 307  
 308  
 309  
 110  
 311  De pisis et fabis. Cap. XIX
 312  
 313  
 314  
 317  
 316  
 317  
 318  
 319  
 320  
 321  
 322  
 323  
 324  
 325  
 328  
 329  
 330  
 331  
 332  
 321  
 322  
 323  
 324  
 325  
 326  
 327  De oleribus in genere. Cap. XX
 328  
 329  
 330  De herbarum radicibus, foliis, floribus, seminibus, ac primum de buglosso. Caput XXI
 331  
 332  
 333  
 334  
 335  
 336  
 337  
 338  
 39  
 340  
 341  De borragine. Cap. XXII
 342  De malua. Caput XXIII
 343  
 344  
 345  
 346  
 347  
 348  
 349  
 350  De rapis. Cap. XXIV
 351  
 352  
 353  
 354  
 355  
 356  
 357  
 358  
 359  De caule. Cap. XXV
 360  
 361  
 362  
 363  
 364  
 365  
 366  
 367  
 368  De chaerefolio. Cap. XXVI
 369  
 370  
 371  
 372  
 373  De pastinaca. Caput XXVII
 374  
 375  
 376  
 377  De absinthio. Cap. XXVIII
 378  
 379  
 380  
 381  
 382  
 382  
 384  
 385  
 386  
 387  
 388  De abrotono. Cap. XXIX
 389  
 390  De sicla. Cap. XXX
 391  
 392  
 393  
 394  
 395  De scabiosa. Cap. XXXI
 396  
 397  
 398  De chelidonia. Caput XXXII
 399  
 400  
 401  
 400  
 403  
 400  De hyssopo. Cap. XXXIII
 450  
 406  
 407  
 408  De mentha. Cap. XXXIV
 409  
 410  
 411  
 412  
 413  
 414  De marathro. Caput XXXV
 415  
 416  
 417  
 418  
 419  
 420  De pulegio. Cap. XXXVI
 421  
 422  
 423  
 424  
 425  
 426  
 427  De ruta. Caput XXXVII
 428  
 429  
 430  
 431  
 432  
 433  
 434  
 435  
 436  
 437  
 406  De salvia. Caput XXXVIII
 439  
 440  
 441  
 442  
 443  
 444  
 445  
 446  
 447  
 448  
 449  
 450  
 451  De nasturtio. Cap. XXXIX
 452  
 453  
 454  
 455  
 456  
 457  De enula campana. Caput XI
 434  
 459  
 460  
 461  
 462  
 463  
 464  
 465  De caepis. Cap. XLI
 466  
 467  
 468  
 469  
 470  
 471  
 472  
 473  
 474  
 475  De porro. Cap. XLII
 476  
 477  
 478  
 479  
 480  De urtica. Cap. XLIII
 481  
 482  
 497  
 484  
 485  
 486  De silere montano. Cuput XLIV
 487  
 488  De spinaciis. Cap. XLV
 489  
 490  
 491  De salice. Cap. XLVI
 492  
 493  
 494  
 495  De floribus ac primum de viola purpurae. Cap. XLVII
 496  
 497  
 498  
 499  
 500  
 501  
 502  
 503  De sambuci floribus. Cap. XLVIII
 504  
 505  
 506  
 507  De croco. Cap. XLIX
 508  
 509  
 510  
 511  
 512  
 513  
 514  
 515  
 516  
 517  
 502  De herbarum semibusac primo de sinapi. Cap. L
 519  
 520  
 521  
 522  
 523  De aniso. Cap. LI
 524  
 525  
 526  De anetho atque coriandro. Caput LII
 527  
 528  
 529  
 530  
 531  
 532  De fructibus arborum. Cap. LIII
 533  
 534  
 535  
 536  
 537  
 538  De cerasis. Cap. LVI
 539  
 540  
 541  
 542  De prunis. Cap. LV
 543  
 544  
 545  De pyris. Cap. LVI
 546  
 547  
 548  
 549  De persicis, racemis, & passulis. Cap. LVII
 550  
 551  
 552  
 553  
 554  
 555  
 556  
 557  
 558  De moris. Cap. LVIII
 559  
 560  De ficubus. Cap. LIX
 561  
 562  
 563  
 564  
 565  
 566  De mespilis. Cap. LX
 567  
 568  
 569  De quibusdam aromatis ex plantis desumptis ac primo de pipere. Cap. LXI
 570  
 571  
 572  
 573  
 574  
 575  
 576  
 577  
 578  
 579  
 580  
 581  De zingibere. Cap. LXII
 582  
 583  
 584  De cibis ex animalibus desumptis, ac primo de avibus esui aptis. Cap. XLIII
 585  
 586  
 587  
 588  
 589  
 590  
 591  
 592  
 593  
 594  
 595  
 656  
 597  
 590  
 599  
 600  
 610  
 602  
 603  
 504  
 605  
 606  De avibus
 607  
 608  
 609  
 610  
 611  
 612  
 613  
 614  
 615  
 616  
 617  
 618  
 619  
 620  De anate. Caput LXIIII
 621  
 622  De ansere. Cap. LXV
 623  
 624  
 625  De carnibus animalium terrenorum & quadrupedum, ac primo de porco & oue. Cap. LXVI
 626  
 627  
 628  
 629  
 630  
 631  De carnibus vitulinis. Cap. LXVII
 632  
 633  
 634  
 635  
 636  
 617  De carnibus piscium & eorum electione. Caput LXVIII
 638  
 639  
 640  
 641  
 642  
 643  
 644  
 645  
 646  
 647  
 648  
 649  
 650  
 651  
 652  
 653  De quibusdam piscibus particulatim. Cap. LXIX
 654  
 655  
 656  
 657  
 658  
 659  
 660  
 661  
 662  
 663  
 664  
 665  
 666  
 667  
 668  
 669  
 670  
 671  
 672  
 673  
 674  
 675  De anguilla. Caput LXX
 676  
 677  
 678  
 679  
 680  
 681  
 682  De partibus animalium, ac primo avium. Cap. LXXI
 863  
 684  
 685  
 686  
 687  
 688  
 689  
 690  
 691  
 692  
 693  
 694  
 695  
 699  De partibus quadrupedum. Caput LXXII
 697  
 698  
 699  
 700  
 701  
 702  
 703  
 704  
 705  
 706  
 707  
 708  
 709  
 710  
 710  
 712  
 713  
 714  
 715  
 716  De partibus piscium. Appendix prima
 717  
 718  
 719  
 720  
 721  
 722  De electione animalium eorundemque partiũ. Altera appendix
 723  
 724  
 725  
 726  De excrementitiis partibusavium, ouis. De electione ovorum. Cap. LXXIII
 727  
 728  
 729  
 730  
 131  
 732  
 733  
 734  
 735  
 736  
 737  
 738  De esu ovorum. Caput LXXIIII
 739  
 740  De excrementis quadrupedum, ac primo de lacte. Cap. LXXV
 741  
 742  
 743  
 744  
 745  
 746  
 747  
 748  
 749  
 750  
 751  
 752  
 753  
 754  
 755  
 756  De caseo. Cap. LXXVI
 757  
 758  
 759  
 760  
 761  
 762  
 763  
 764  
 765  
 766  
 767  
 768  
 769  
 770  
 771  
 772  
 773  
 774  De butyro et sero. Cap. LXXVII
 775  
 776  
 777  
 778  
 779  
 [page blanche]  
 781  Index auctorum qui in toto opere nominatur. Illustrantur & emendantur
 782  
 783  
 784  
 785  
 786  
 787  
 778  
 789  
 790  
 791  
 779  
 793  
 794  
 795  
 [page blanche]  
 [sans numérotation]  Index rerum memorabilium
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [sans numérotation]  
 [page blanche]  
 [page blanche]  
 [page blanche]  
 [sans numérotation]  [Plat inférieur]